Project Description

Naočare za vid su najčešće prva stvar koju primetimo na nečijem licu. Pored svoje osnovne funkcije one su postale i nezaobilazni modni i estetski detalj. Specijalnim dizajnom oblika i okvira, naočare mogu da otkriju vaš tip ličnosti, da li ste više “retro” ili “moderni” tip, strogo poslovni ili opušteni, avanturisti ili konzervativci. Ako su vaš izbor naočare za vid poznatih modnih kreatora to naglašava i standard života i stil po kome postajete prepoznatljivi.
Zato je važno da one budu uklopljene sa vašim crtama lica, karakterom i načinom života. Ljubazno i stručno osoblje Lare optik  nudi vam pomoć pri izboru naočara koji će sve ove činioce uzeti u obzir.
Poigrajte se sa modernim stilovima, isprobajte najrazličitije oblike, osvežite svoj izgled. Naš asortiman obuhvata muške i ženske naočare za vid poznatih svetskih brendove po izuzetno povoljnim cenama.
Jedan od razloga dugotrajne popularnosti naočara je i tehnološki napredak koji čini moderna stakla tanjim, lakšim i atraktivnijim nego ikada ranije.

Najzastupljenija dioptrijska stakla za naočare obuhvataju: antirefleks, bifokalna, multifokalna tj. progresivna, foto grej stakla, polarizovana stakla.