Kakve su to kućne posete u oftalmologiji i koliko su zaista potrebne?

Davne 1992.godine, pošto sam postao specijalista oftalmolog, 4 meseca proveo sam u ordinaciji cenjenog kolege prim.dr Voje Livade,u Nušićevoj ulici, u centru Beograda. Prethodnih 8 godina zbog izrade magistarske teze,kao i specijalizacije proveo sam u Klinici za Očne bolesti VMA. Nova stranica u životu bila je prelazak u vode privatnog zdravstva i početak utakmice koja traje već 28 godina…. Nimalo laka, puna izazova.

Lepi momenti i veliki entuzijazam počeli su upravo najesen 1992. Na poziv iskusnog kolege,zamenio sam bolničke uslove sasvim novim ambijentom.
Privatna ordinacija postala je izazov,koji je postepeno oblikovao mene i omogućio mi nova iskustva i usvajanja brojnih saveta,koji su mi tokom ove nepune tri decenije bili od izuzetnog značaja. Koji su to bili saveti i kako se odvijala njihova realizacija,sledi uskoro u nastavku…

Polovinom septembra 1992.sve više mojih dugogodišnjih pacijenata sa VMA saznalo je da sam se otisnuo u vode privatnog zdravstva.
Usvajao sam nove doktrine rada u uslovima privatne ordinacije.
Dr Livada,moj domaćin i mentor neštedimice mi je otkrivao male tajne uspeha među ljudima koji su spremni da radi kvalitetne usluge odvoje neka sredstva,koja “ne pokriva Fond”,da u popodnevnim satima odvoje pola sata i posete privatnog doktora.
Već krajem septembra 1992.,dobijam krajnje dobronamerni savet,koji će me vremenom izdvojiti od drugih očnih lekara.

Činjenica je da postoji veliki broj starih,nepokretnih ljudi,koji dugo nisu posetili očne ambulante iz brojnih razloga. Njihovi članovi porodice do tada nisu imali rešenja za ovaj realni problem.
Pokretna ambulanta sa neophodnom opremom,vozilo i spremnost da se ide i u najzabačeniji deo grada ili van njega bili su bitan preduslov.
Neki put se radilo i o komforu dolaska o.lekara na noge.
Kada su se stekli uslovi za rad na terenu,krenulo se u realizaciju.
Vremenom su se u nekim porodicama javljali i drugi članovi,koji su se takođe mogli pregledati u istom dolasku.
Kada je broj takvih interesenata postao zamašan,oprema je zanovljena,a pacijenti su mogli i naručiti i naše naočari,koje bi bile dostavljane na adresu pacijenta, bez dodatne naknade.

Slobodno nam se obratite za bilo kakvu informaciju.

I dan danas to radimo

Retko kad je potrebno više od 48h za dostavu kompletnih naočara. I danas smo u tim akcijama i smatramo to vrhunskom uslugom, karakteristikom i zaštitnim znakom naše ordinacije.

Za sve zainteresovane, telefon je poznat:

063/7231166, ili 011/3863449

Zakazati je lako, ako postoji problem koji se može efikasno rešiti.

Specijalna ponuda za porodične preglede u ordinaciji i u kućnim posetama

Cena po dogovoru

POZOVITE